PREGĂTIŢI LEII: CREŞTINII AU INCENDIAT OSLO!

     În cele ce urmează voi încerca să schiţez aşa cum văd eu evenimentele recente din Oslo cînd un individ pe nume Anders Breivik a ucis 76 de oameni într-un atac terorist.

 Faptul numărul 1

Înainte de atentat, a avut loc un exerciţiu la faţa locului. De fiecare dată cînd au loc atentate înscenate de serviciile secrete, în zilele anterioare au loc exerciţii în locul vizat. Scopul este de a plasa materialele explozive şi toate celelalte echipamente necesare. Dacă sînt prinşi, pretind că este vorba despre un exerciţiu. Dacă nu sînt prinşi, atunci continuă operaţiunea.

Faptul numărul 2

Poliţia ştia numele atentatorului înainte de a ajunge la faţa locului. Cum au ajuns, l-au strigat pe nume: „Anders, lasă arma jos!”

Faptul numărul 3

Cei care îl cunosc pe atentator spun că în ultima vreme nu a fost el însuşi. Se purta de parcă ar fi fost controlat mental. De asemenea, martorii oculari au afirmat că în timpul masacrului avea privirea inexpresivă şi nu arăta niciun fel de emoţie. Era perfect calm.

Faptul numărul 4

Iniţial, din pagina lui de Facebook reieşea că este antinazist, ca după ce a devenit persoană publică, la cîteva minute, cineva să intre pe Facebook şi să  elimine această informaţie, scriind în schimb la profilul lui că este creştin. De asemenea, se spune în presă despre el că este de extremă dreapă, pe cînd el însuşi se declară mason, pro homosexuali şi pro Israel. Mass media indică acum faptul că atentatul a fost făcut de creştini împotriva musulmanilor. Deja televiziunea Al Jazeera, finaţată de serviciile secrete occidentale, a declanşat un val uriaş de ură la adresa creştinilor ca urmare a acestui atentat. Dar dacă atentatul a fost îndreptat împotriva musulmanilor, ce logică a avut să omoare norvegieni, şi nu musulmani dintr-o moschee?

Faptul numărul 5

Operaţiunea s-a desfăşurat într-o zi de sărbătoare. Într-o zi normală de lucru, mii de oameni ar fi fost ucişi. Dar se pare că ziua a fost aleasă mai mult pentru impactul psihologic asupra publicului decît cu intenţia de a provoca un carnagiu, aşa cum îşi doreşte în mod normal orice terorist.

Faptul numărul 6

Norvegia este o ţară „păcătoasă”. Cel puţin trei păcate capitale i se pot pune în cîrcă.

1. Vrea să se retragă din operaţiunea de bombardare a Libiei.

2. Susţine statul Palestinian.

3. S-a opus alocării de noi fonduri Greciei.

Scopurile posibile ale operaţiunii:

 1. Avertizarea autorităţilor norvegiene şi nu numai asupra riscului de a nu aplica politicile globaliste
 2. Crearea unui nou prototip de terorist, din rîndul populaţiei albe, ceea ce va legitima guvernele oricărei ţări să îşi trateze proprii cetăţeni ca pe nişte terorişti (fapt ce se întîmplă acum în SUA). De asemenea, dacă pînă acum teroriştii erau musulmani, acum ei sînt creştini!
 3. Îndreptarea diferitelor religii, culturi, orientări una împotriva celeilalte, cu scopul de a face din guvern/guvernarea mondială un mediator şi un salvator al situaţiei
 4. Semănarea de cît mai multă panică/frică în rîndul populaţiilor deja pregătite mental prin mass media să reacţioneze ca mieii duşi la tăiere dinaintea unor astfel de situaţii
 5. Determinarea grupărilor rebele de tineri din Europa să ia exemplu de la acest terorist şi să facă şi ei la fel

Săpînd puţin pe net, prin presa occidentală care îndrăzneşte să nu urmeze turma, se pot afla şi alte fapte suspecte. Există interviuri cu martori oculari, istorici, analişti politici şi financiari de prestigiu, există ziare importante care vorbesc despre aceste lucruri. Într-o lume a dictaturii psihologice, s-a uitat dictonul latin: Audiatur et altera pars. Nu numai în legătură cu acest eveniment, dar cu absolut orice se întîmplă în lumea aceasta cu precădere la nivel global, îi invit pe toţi la asemenea analize desprinse de şabloanele oficiale, care sînt turnate din principiu pe minciună.

Reclame

42 responses to this post.

 1. Posted by Florin on 28/07/2011 at 21:15

  haha…asa e! insa conteaza prea putin realitatea, important e ceea ce zice televizorul…

 2. Posted by dragos on 28/07/2011 at 23:56

  Ai un spirit de observatie fin ,Daniela . Imi place articolul..Intr o oarecare masura ,am avut aceeasi impresie ,viziune despre tragicul incident …In schimb ,dupa citirea articolului tau ,ma simt mai luminat ..

 3. Posted by marie on 29/07/2011 at 08:12

  Bun articol
  Chiar asta cautam sa gasesc daca atoata lumea „ia de bun atentatul”

 4. Posted by marin on 29/07/2011 at 13:18

  Bun articolul , si nu pot intelege cum de duzinile de analisti ce se perinda pe la TV nu au ochi sa vada si aceste aspecte , numai daca nu cumva sunt aserviti sionismului mondial si corectitudinii politice .

 5. Posted by Stanca on 29/07/2011 at 13:23

  teroristii chiar sunt controlati mental, e bine surprins acest aspect care ar merita o dezvoltare mai pe larg.

 6. Machiavelismul gandirii pre-guvernarii mondiale oficiale in regizarea atentatului de la 11 septembrie a dat rod bogat, lumea politica s-a raliat la exigentele Americii in lupta impotriva terorismului (!?) islamist, fractiuni crestine au ridicat atunci tonul impotriva coranului.
  Aceiasi invizibili ganditori au asezat balanta in echilibrul necesar contestarii crestinismului prin declaratiile antiislamice ale faptuitorului, provocand deja proteste in lumea musulmana.
  Trairea spirituala fiind destul de sensibila in eul fiecarei persoane, controlul maselor prin provocarea incidentelor ce au conotatie religioasa este evident, beneficiara fiind masoneria mondiala sionista care dezbina si stapaneste.

 7. Posted by Daniel on 30/07/2011 at 13:01

  Titlul mi se pare cam exagerat,nu reiese din presa ca este vorba de un crestin sau mai multi,ci de un drogat,de extrema dreapta ,care era dereglat mintal-deci caz singular…

 8. Dimpotriva, daca urmarim consecvent firul evenimentelor, Anders Behring Breivik se declara un adept al cruciadei impotriva islamizarii Europei, denuntand societatea multiculturala, plurireligioasa, impotriva careia se manifesta prin actul sau criminal.
  Impotriva islamizarii Europei crestine, sau ce a mai ramas crestin in ea, gestul sau va avea efectul contrar, este exact ceea ce se doreste prin aceasta mediatizare excesiva, adesea incoerenta, bine stiind ca mass-media este aservita iudeo-masonilor-sionisti.

 9. Posted by Gigi on 08/08/2011 at 21:16

  Daniela, esti extraordinara ! Ai scris un articol de o claritate, nivel de informare si abilitate de a pune lucrurile cap la cap remarcabile. Daca locuitorii planetei ar avea 1% din gandirea din aproape in aproape demonstrata in acest articol, toate planurile marsave de control global cu fel de fel de strategii bolnave ar fi demascate din prima faza si ar esua. Doar ca acel 1% necesita educatie si logica … De aceea multe planuri marsave reusesc.

 10. Posted by Daniel on 10/08/2011 at 11:11

  Nu am nimic cu Daniela,chiar o simpatizez din anumite puncte de vedere,insa sa afirmi,mai ales pe baza acestui articol,ca e o minte geniala,ca e extraordinara,mi se pare o imensa exagerare.

  Parerea mea este ca Daniela are un plus de entuziasm,insa pana la discernamant ,maturitate etc mai este un drum lung.

  Dar entuziasmul e important,si daca se mentine pe aceasta linie,poate inainta.

 11. Posted by Daniel on 10/08/2011 at 12:33

  Un articol destul de complet despre acest subiect,se gaseste la aceasta adresa:

  http://eufrosin.wordpress.com/2011/07/26/norvegia-ultima-victima-a-baietilor/

  fara insa sa spun ca autorul articolului e nu stiu ce minte geniala.

  Se petrec multe lucruri ciudate,care ne depasesc intelegerea asupra motivatiei exacte a declansarii evenimentelor ,insa ca o concluzie,nu trebuie sa le dam o prea mare importanta,dar sa incercam sa ne tinem cat mai strans de Hristos.

 12. Posted by Gigi on 10/08/2011 at 21:34

  Buna, Daniel!
  Nu am spus ca Daniela are o minte geniala, am spus ca este extraordinara, referindu-ma la capacitatea de a vedea prin fum. Articolul ei are urmatoarele calitati: 1)este f coerent, foloseste corect limba romana; 2)este concis; 3)stabileste legaturi intre evenimente, insirandu-le secvential intr-o ordine logica usor de inteles; 4)dovedeste o documentare serioasa prealabila;5)are bunul simt si modestia de a incepe cu „asa cum vad eu evenimentele.”
  Ti-am raspuns ca sa-ti rasplatesc timpul citirii comentariului meu. Iti multumesc. Insa, in realitate, calitatea articolului Danielei este doar secundara, mai important mi se pare sa discutam despre continut.
  Numai bine! Doamne ajuta!
  Gigi

 13. Posted by Daniel on 11/08/2011 at 10:51

  Si tie ti se pare ,Gigi,ca asa reiese ,din comunicatele de presa si mass media,ca crestinii au fost de vina? Ti se pare acest eveniment un atac la adresa crestinismului? Simti ca esti bagat in arena cu lei si urmeaza sa fii sfasiat?

  Cam asa reiese din titlul si imaginea din acest articol!

 14. Posted by Gigi on 11/08/2011 at 23:33

  (Pentru Daniel)
  Pe scurt, raspunsul meu este DA, cred ca se tinde spre aruncarea crestinilor in arena cu lei infometati. De fapt, cu vreo 2 sapt inainte de a citi articolul Danielei, scrisesem si eu unul, exact despre acest subiect. Nu stiu cum as putea sa fac ca sa ti-l trimit si tie. Mi-ar placea sa am parerea ta. O sa ma uit din nou pe blog sa vad daca adresa ta de email e mentionata pe vreundeva. Daca o gasesc, cu permisiunea ta, am sa ti-l trimit.
  Numai bine !
  Gigi

 15. Posted by Daniela Filioreanu on 12/08/2011 at 08:40

  @Gigi

  Poti pune un link aici pe blog sau poti chiar sa dai copy paste la articol

 16. Posted by Gigi on 12/08/2011 at 22:46

  Articolul de la Gigi

  Au trecut aproape 10 ani de la atentatele de la New York, ramase in istorie ca 9/11. Multe intrebari au ramas fara raspuns, sau au primit raspunsuri neverosimile, care starnesc suspiciune si neincredere. E sigur ca noi, oamenii simpli, nu vom afla niciodata cine a fost cu adevarat in spatele acelui atac. Totusi, exista si adevaruri palpabile, adica lucruri pe care le-am vazut cu totii cu proprii ochi. Doar pe baza lor putem trage vreo concluzie. Cum ar fi, de exemplu, faptul ca atacul 9/11 a reusit performanta de a transforma inamicii statului Israel – fundamentalistii musulmani – in dusmanii nostri, adica ai nostri ai tuturor. Isteata miscare! Drept urmare, cateva mii de ostasi americani, dar si cativa ostasi romani au murit ca sa indeparteze de la putere talibanii din Afganistan si pe Saddam Husein din Irak. Fara sa miste un deget, Israelul a vazut pe CNN cum doi dusmani de temut dispar de pe harta. Buna treaba!
  Dar statul Israel mai are niscai „prieteni” si prin Europa: neonazisti, partide de extrema dreapta din mai multe tari occidentale, luptatori anticomunisti din fostul lagar comunist, persoane cu prejudecati antisemite etc. Majoritatea sunt crestini. N-ar putea fi si ei transformati in „dusmanii nostri, ai tuturor?” Ba da, cum nu! Oportunitatea s-a ivit pe 22 iulie.
  La cateva ore de la masacrul de la Oslo, am aflat de la tv ca atacatorul nu este musulman, cum s-a banuit, ci un avocat norvegian „fundamentalist crestin.” Deci, fara sa astepte rezultatul anchetei preliminare, mai multi reporteri si directori de canale tv s-au grabit sa sara la concluzii, dar si la gatul crestinilor si sa decreteze ca era vorba de un fundamentalist crestin. Dar, nu s-au gandit bine! Informatia este incorecta si-n plus si-au dat in vileag adevarata misiune: discreditarea crestinilor si a bisericii lui Hristos.
  Centrul de greutate al mesajului a fost cuvantul „crestin.” In limba engleza, cuvintele se inverseaza si puterea de manipulare distructiva a acestei sintagme se dubleaza: „Christian fundamentalist.” Deci, directorii de programe de stiri de la canalele cele mai cunoscute (CNN, EuroNews, Realitatea TV) au avut grija ca primul lucru pe care-l afla oamenii socati si maniosi din toata lumea sa fie ca ucigasul psihopat din Norvegia este crestin. Usor de retinut chiar si pentru un copil (care o sa intrebe „Tata, da’ ce-i aia crestin? De ce sunt asa de rai?”).
  Hai sa vedem daca ucigasul psihopat de la Oslo se califica pentru locutiunea verbala „fundamentalist crestin.” Ca sa evit orice eroare de traducere, scriu definitiile in limba in care le-am gasit.
  1) Dictionarul Enciclopedic romanesc „Cartier” nu are cuvantul „fundamentalism.”
  2) The American Heritage Dictionary. Fundamentalism – 1) an organized, militant Evangelical movement originating in the US in 1920 in opposition to Liberalism and secularism; 2) a movement or point of view characterized by rigid adherence to fundamental or basic principles.
  3) http://www.wikipedia.org Christian fundamentalism, also known as Fundamentalist Christianity, or Fundamentalism,[1] is defined by historian George M. Marsden as „militantly anti-modernist Protestant evangelicalism.” Marsden explains that Christian fundamentalists were American evangelical Christians who in the 20th century opposed „both modernism in theology and the cultural changes that modernism endorsed.
  Christian fundamentalists, who generally consider the term to be pejorative when used to refer to themselves, often object to the placement of themselves and Islamist groups into a single category given that the fundamentals of Christianity are different than the fundamentals of Islam. They feel that characteristics based on the new definition are wrongly projected back onto Christian fundamentalists by their critics.
  Deci, fundamentalismul religios se refera la probleme teologice, la aspecte concrete din scripturi si la interpretarea lor. De exemplu: 1)Rolul Sfantului Duh in scrierea Bibliei; 2)Conceptia imaculata; 3)Moartea Mantuitorului si absolvirea de pacate a lumii; 4)Certificarea istorica a miracolelor facute de Hristos. Din cate am vazut si auzit la tv, cele 1500 de pagini scrise de atacatorul norvegian nu contin niciun demers de natura teologica, deci termenul de fundamentalist este gresit. In plus, asa cum rezulta din ultimul paragraf de pe wikipedia, termenul de fundamentalist are sens peiorativ si e de evitat. Totusi, canalele tv l-au folosit fara nicio retinere. Nicio problema, crestinii nu-ti intorc palma peste fata, ci obrazul celalalt.
  Anders Breivik – atacatorul – nu este nici crestin. Decalogul spune clar: “Sa nu ucizi!” Botezul crestin si mersul la biserica duminica nu sunt suficiente ca sa faca dintr-o persoana un crestin/o crestina. E nevoie sa traiesti ca un crestin.
  Anders Breivik nu este fundamentalist crestin, ci un bolnav psihic nediagnosticat la timp. Domnul sa-i odihneasca pe tinerii care au murit!
  Iar pe noi romanii, Domnul sa ne miluiasca!

  Gigi

 17. Posted by Daniel on 14/08/2011 at 21:15

  Gigi,astea sunt banalitati pe care toata lumea le stie.Nu vad ce ai adus nou la cunostinta noastra,si mai ales folositor.

 18. Posted by Stefan on 15/08/2011 at 14:19

  Buna Daniel !
  Da, cred ca pt voi, cei ce sunteti de mai mult timp pe acest blog, nu am adus nimic nou. In schimb, am adus cateva lucruri noi pt alti cunoscuti de-ai mei care nu incearca sa vada prin fum. In mod sigur, nu toata lumea stie lucrurile astea. Majoritatea romanilor (poate mai mult de 80%) nu sunt interesati de ce se intampla in jurul lor, sau in lume. Cu atat mai putin le si pun cap la cap. Nu le fac vreo vina din asta, ci doar constat.
  Multumesc ca ai citit articolul. Numai bine !
  Gigi

 19. Posted by Daniel on 15/08/2011 at 15:17

  Si cu ce ii ajuta? Pe mine personal stirea si implicatiile ei nu m-au ajutat cu nimic…

  Nu cred ca crestinii vor mai fi pusi in cusca cu lei,ci dimpotriva vor avea libertate religioasa cat vor dori.Insa viata dezordonata de astazi ii indeparteaza subtil si repetat de adevarata viata duhovniceasca.

  Deci crestinii nu vor mai fi prigoniti…..

 20. Posted by marin on 15/08/2011 at 15:30

  @ Daniel
  Crestinii sunt si la ora actuala prigoniti , si vor mai fi fara indoiala .
  Daca nu crezi , citeste Apocalipsa si Evangheliile, daca nu crezi in Scripturi , nu esti crestin .

 21. Posted by Daniel on 15/08/2011 at 17:01

  @Marin

  Tu esti prigonit ? Ai greutati in a practica credinta? Esti impiedicat sa mergi la Biserica?

  Una din perioadele cand crestinismul a fost prigonit a fost comunismul(cel mai recent) ,acum nu e….Este evident….

 22. Posted by marin on 15/08/2011 at 17:42

  In mod vizibil nu , insa statul prin ministerul cultelor refuza sistematic sa recunoasca Biserica Ortodoxa de stil Vechi din Romania , in timp ce toti sectantii gen martorii lui iehova si alti eretici sunt recunoscuti ca si culte .
  BOSV are statut de organizatie religioasa , desi indeplineste toate conditiile legale pentru a fi recunoscuta ca si cult legal .
  Si spre stiinta ta , trebuie spus ca in alte tari sunt inca prigoniti ortodocsii , atat de stat , cat si de alte culte , sau chiar si de alti reprezentanti ai „ortodoxiei” oficiale , care culmea se cred totusi ortodocsi , cand de fapt sunt ecumenisti .

 23. Posted by Gigi on 15/08/2011 at 22:10

  @ Daniel

  Draga Daniel,
  Fac un efort de a sintetiza o poveste f f complexa in doar cateva propozitii. In acest moment in Romania nu exista prigoana de magnitudinea celei de care vorbesti: interdictie de a merge la biserica, arestari, batai, hartuiala si intimidare. Ceea ce se petrece in aceasta faza a planului anti-crestin este un numar mare de „intepaturi mici si dese,” cu scopul 1)discreditarii crestinilor, portretizarea lor drept oamneni falsi, care propovaduiesc binele, dar pe dinauntru sunt corupti si viciosi, 2)sadirea de indoieli cu privire la Noul Testament, 3)hiper-mediatizarea oricaror greseli comise de cler sau de persoane care se declara crestini,4)hiper-mediatizarea cu ovatii si aclamatii a asaziselor stiluri de viata „alternative,” ca homosexualitatea, sau a practicilor necrestine: avortul, casatoria intre pers de acelasi sex, interzicerea rugaciunii in scoli, euthanasia, pedeapsa cu moartea pt anumite infractiuni si altele.
  Toate acestea se fac mai ales cu televizorul si cu ziarele. Dar nici marele ecran nu scapa: din toate marile filme din ultimii ani (Lord of the Rings, Harry Potter, Avatar) TREBUIE sa lipseasca orice referire la Hristos, la crestini sau la biserica (afara de cazul cand asta se poate face cu conotatii negative, cand mentiunile despre crestini sunt binevenite).
  Politica folosita este politica pasilor marunti. Eu zic foarte marunti: 1 mm/zi. Urmareste te rog, Daniel, urmatoarele canale tv: Discovery, National Geographic, CNN, EuroNews. Ai sa vezi ca am dreptate (desi, recunosc, iti trebuie putina experienta ca sa detectezi masinatiile facute de redactorii emisiunilor). De fapt, chiar si Animal Planet este o mare lucrare anti-crestina care functioneaza tot cu 1mm/zi. Desi sunt mare iubitor de animale, imi dau seama perfect care-i tinta programelor cu pisici, caini si cai salvati de la moarte. Asta am sa explic alta data pt ca e putin mai complicat. Despre asta mi-a deschis ochii si mie cartea parintelui doctor Dan Badulescu, intitulata „New Age – Imparatia Raului.” Acum vad cu claritate ca parintele are dreptate.
  Un ultim exemplu: iti mai aduci aminte de tanara maica grav bolnava care a murit la spital, dupa de a fost exorcizata la Manastirea Tanacu ? Nu discut cazul in sine. Vreau doar sa-ti amintesc modul cum a fost infatisata povestea asta in ziare (de ex in „Cotidianul,” dar si altele): pe prima pagina, cu litere de vreo 8 cm, titlul „Ucigasii de la Tanacu.” Adica parintele Corogeanu si alte cateva maici, ei erau ucigasii ! Accidentul auto in care un nemernic beat a omorat vreo 4 oameni pe trotuar era prezentat in pagina 3, cu litere mici. Intelegi, Daniel ? 1mm/zi !
  Numai bine !
  Gigi

 24. Posted by dragos on 16/08/2011 at 00:26

  Dom’ daniel … ma abtzin de la comentarii (…).Salutari si respect Danielei ,pe care o consider „geniala” in ceea ce scrie 😉

 25. Posted by dragos on 16/08/2011 at 00:33

  si bine spus ,mon cher „Gigi” .1mm pe zi ,si uite unde se ajunge:dezbinare ,confuzie ,intriga…lipsa de repere morale si spirituale ..

 26. Posted by Daniel on 16/08/2011 at 09:39

  @Gigi

  Iti raspund pe scurt,ca cel care ti-a deschis tie ochii,Badulescu ,a trecut recent ,recent la catolici….!!!!

 27. Posted by Daniel on 16/08/2011 at 09:50

  @Marin

  Draga Marin,

  Imi pare rau,dar eu nu discut cu stilistii,sunt rupti de adevarata Biserica….

 28. Posted by Daniel on 16/08/2011 at 13:21

  @Gigi

  Te rog sa ma scuzi,era vorba de Badilita cel care a trecut la catolici,nu Badulescu,am gresit….

 29. Posted by marin on 16/08/2011 at 17:04

  @ Daniel
  Poate mai usor accepti dialogul cu catolicii ca si asa sunt „o doua biserica apostolica” sau celalalt plaman al bisericii , cum spun „ortodocsii” BOR .
  Ei bine , la o asa atitudine te inteleg de ce nu e4sti disponibil la un dialog cu „stilistii” .
  Numai ceva sa iti spun – strabunicul meu a fost batut cu salbaticie de „credinciosii”BOR in frunte cu preotul pe nou ; l-au batut pana nu s-a mai putut ridica de jos .
  Alti credinciosi „stilisti” au fost batuti de popa pe nou cu jandarmii chiar in biserica ; pe un altul l-au batut in cap pana l-au omorat , chiar langa clopotnita .
  Tu crezi ca mai poate fi vorba aici despre Biserica , despre Trupul Lui Hristos ???
  Asta asa lasand la o parte ecumenismul si toate ereziile care sunt raspandite in BOR , sau faptul ca pe pana in 90 toti „episcopii” va erau alesi de directia culte din securitate …
  Asta e „biserica ” voastra .

 30. Posted by Daniel on 16/08/2011 at 19:46

  @Marin

  Care parte din „nu vorbesc cu stilistii” nu ai inteles-o?

 31. Posted by marin on 16/08/2011 at 20:11

  am inteles ca esti destul de categoric , insa corect spus este ca nu vorbesti cu ortodocsii .

 32. Posted by Nietzsche reloaded on 20/08/2011 at 20:46

  Sti ca defapt Nero nu o gresit cu nimic?
  S-a dovedit ca avea dreptate…. deci o procedat f corect cu cre(s)tinii

 33. Posted by Gigi on 20/08/2011 at 23:20

  Nietzsche,
  Las la o parte faptul ca „sti” se scrie corect „stii,” iar ca „defapt” sunt de fapt doua cuvinte diferite. Cu sinceritate, nu vreau sa te ironizez sau sa te critic.
  Fara ranchiuna sau vreo intentie de ati raspunde la fel de agresiv cum este mesajul tau, te rog, daca se poate, sa ne spui de unde ai informatia asta despre Nero. Care cercetari sau descoperiri istorice au scos la iveala faptul ca Roma a fost de fapt incendiata de crestini? Vreau doar sa-ti reamintesc faptul ca, in afara de arderea pe rug a crestinilor, Nero a ucis multi alti oameni nevinovati, dincolo de orice incertitudine. Printre ei se numara si filozoful Seneca, dar si Aggripina, mama lui Nero. In final, mai spun ca, potrivit unor surse istorice, Poppea, mai intai concubina si apoi sotia lui Nero, a fost omorata de insusi Nero, pe cand era insarcinata cu cel de-al doilea copil al lor. Crima s-ar fi petrecut prin lovituri cu piciorul in burta. Da?
  Raman in asteptarea raspunsului tau bine documentat.
  Fie ca Domnul sa ne curateasca inimile tuturor !
  Gigi

 34. Posted by dragos on 05/10/2011 at 03:19

  nimic nou ? ..esti absenta in ultimul timp 🙂

 35. Posted by Daniela Filioreanu on 05/10/2011 at 07:51

  Din pacate, cam da.

 36. am fost sigur ca si ‘atentatul’ asta a fost mana globalistilor.

 37. respect tuturor celor care comenteaza pe aici. apreciez articolul care l-a scris Daniela cat si pe cel scris de Gigi. in esenta si eu am aceeasi opinie cu al lor.
  cred ca asa cum a spus Daniel nu va mai fi o persecutie asupra crestinilor de genul primului secol sau evul mediu intunecat sau comunism insa atacul asupra crestinismul este unul de actualitate, diferenta este ca s-a schimbat abordarea.
  Tertullian, spunea pe vremea lui că ”sangele martirilor este samanta crestinismului” si cei care se ocupau de ”imprastierea” ei au inteles mesajul, diavolul insusi a perceput mesajul si s-a schimbat strategia: sincretismul teologico-filozofic. astfel crestinismul a facut mariaj cu filosofia pagana, rezultatul fiind un crestinism pagan departe de idealul lui Hristos. am inceput sa evanghelizam cu incingandu-ne cu sabia si nu cu stergarul asa cum facut Isus.
  atacul impotriva crestinismului de azi este virulent, nu violent. crestinismul autentic este un evident inamic al noii ordini mondiale. doar abolirea valorilor morale absolute poate aduce o asemenea ordine.
  e adevarat ca nu tr privit totul ca o teorie a conspiratiei dar nici sa dam ignore la vremuri si semne.
  finalul e prezis, Hristos va invinge si cine nu e cu El si nu traieste valorile evocate de el vor forma marea gloata a perdantilor…

 38. Posted by Daniela Filioreanu on 01/01/2012 at 13:25

  Eu as privi lucrurile putin mai cu picioarele pe pamint. A crede in Dumnezeu este astazi in Occident un pacat. Din ce in ce mai mult, devine un pacat mortal. In momentul in care esti dat afara din serviciu pentru ca porti o cuce la git sau pentru ca le spui copiilor de semnificatia Craciunului, in conditiile in care toate celelalte religii sint incurajate si protejate, pot veni mii de oameni cu tot felul de teorii, care mai de care mai luminate si mai autentice, tot persecutie a crestinismului se numeste.

 39. Posted by Gigi on 01/01/2012 at 14:40

  La multi ani, tuturor, crestinilor si dusmanilor lor !
  Sunt de acord si cu dannyb si cu Daniela. Intradevar, strategia celor ce hulesc s-a schimbat. Crestinilor nu li se mai taie mainile si picioarele in arene. Ci, mult mai simplu, li se inoculeaza treptat un virus nedetectabil in creier cu televizorul, revistele, in mod tangential cu „politica de comportament social” a multinationalei sau bancii etc. Incet, incet, omul infectat cu virus incepe sa se indoiasca, apoi se leapada de Hristos si contamineaza si pe altii, ca intr-o schema piramidala de tip „Caritas,” care merge singura. Marturisesc, e o treaba desteapta.
  Doamne ajuta !

 40. Posted by Daniela Filioreanu on 01/01/2012 at 16:19

  In Occident, mai ales in SUA, este riscant din toate punctele de vedere sa fii crestin. Iar aceasta mi se pare a fi persecutie deschisa.

 41. Posted by eufrosin on 28/12/2013 at 19:46

  De ce nu mai scrii Daniela? Sper ca toate sunt bune cu tine. Iti doresc un Craciun cat se poate de fericit, cu pace, sanatate si binecuvantari si la multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: